Τι περιλαμβάνει ένας στολισμός γάμου

Ο στολισμός γάμου έχει απασχολήσει πολλά ζευγάρια όταν σχεδιάζουν την ημέρα του γάμου τους. Τα απολύτως απαραίτητα είναι η νυφική ανθοδέσμη και οι δύο λαμπάδες στολισμένες.Από εκεί και πέρα είναι στην οικονομική διάθεση του ζευγαριού να προσθέσει ακόμα περισσότερα με σκοπό να ομορφύνει την ημέρα του γάμου του και να τον κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο.
Αυτά είναι :

1.Στολισμός αυτοκινήτου

2.Εξωτερικός στολισμός εκκλησίας

Σκαλιά εκκλησίας ή διάδρομος προαυλίου.
Οι επιλογές σας είναι ανάμεσα σε φαναράκια, κατασκευές, τούλια-υφάσματα, δεντράκια, πιθάρια, γυάλες με χρωματιστό νερό, κεριά σε διάφορα σχήματα και χαλί.Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα λουλούδια θα δώσουν ένα άψογο αποτέλεσμα για την μοναδική σας ημέρα.Δεχτείτε την βοήθεια του ανθοπώλη σας για να σας κατευθύνει και να σας προτείνει ιδέες πάνω σε αυτό που ονειρεύεστε.

3. Εσωτερικός στολισμός εκκλησίας

Διάδρομος ναού  Συνθέσεις – κασπώ Μπουκετάκια διαδρόμου Μπουκετάκια στα κολωνάκια του διαδρόμου. Κατασκευές με συνθέσεις λουλουδιών και κεριά σε βάσεις.

Συνθέσεις ιερού

Ανθοσύνθεση Ιερού Συνήθως είναι δύο και τοποθετούνται δεξιά και αριστερά ακριβώς πίσω από τις λαμπάδες.

4. Στολισμός δεξίωσης

α.Τραπέζια καλεσμένων
Ανθοσυνθέσεις με κεριά, μπουκετάκια λουλουδιών σε βάζα, ορχιδέες γλαστράκια τοποθετημένα σε σύνθεση λουλουδιών σε σχήμα στεφανιού. 
β. Νυφικό τραπέζι
Χρησιμοποιήστε τις κατασκευές λουλουδιών από το νυφικό αυτοκίνητο. Δεξιά και αριστερά θα τοποθετηθούν οι λαμπάδες του μυστηρίου.
γ. Πίστα
Κατασκευές με λουλούδια γύρω γύρω από την πίστα.
δ. Πισίνα
Ειδική κατασκευή με λουλούδια και κεριά που θα επιπλέει στο νερό.

Δείτε το νέο μας site

Ανθοπωλείο Λυκουρέζος

Βεϊκου 55, Κουκάκι Τ.Κ 117 42 Αθήνα

Τηλέφωνο & Φαξ. 210 92 24 330

E-mail : info@lykourezos-flowers.gr