Γάμος : στυλ διακόσμησης ανάλογα με την εποχή

Για όλες τις νυφούλες που πρόκειται να παντρευτούν σύντομα και ψάχνουν το θέμα και το στυλ της μοναδικής εκείνης ημέρας.
Πρώτα απ΄ όλα παίζει μεγάλο ρόλο η εποχή που παντρεύεστε για να μπορέσετε να καταλήξετε στην διακόσμηση που επιθυμείτε και κυρίως στο ύφος που θέλετε να δώσετε στον στολισμό γάμου σας.
Σκεφτείτε πώς θα θέλατε να είναι, κάποιες ίσως έχετε δει από περιοδικά και site φωτογραφίες, κάποιες ίσως έχετε πάει ως καλεσμένες σε γάμο και ενθουσιαστήκατε με το design. 
Τα χρώματα που θα διαλέξετε για τον στολισμό σας θα πρέπει να δένουν αρμονικά με τα προσκλητήρια, τα λουλούδια, υφάσματα διακόσμησης κτλ.
Αν αποφασίσατε να παντρευτείτε Σεπτέμβριο και διαλέξατε το προσκλητήριό σας σε αποχρώσεις λαδί-κρεμ, τότε ο στολισμός θα μπορούσε να είναι με ελιά, στα σκαλιά της εκκλησίας να διαλέξετε οργάντζα σε αυτούς τους τόνους, οι μπομπονιέρες επίσης το ίδιο.
Όλα να δένουν μαζί κυρίως διακριτικά και αρμονικά.
Προσέξτε μην δημιουργήσετε ένα ντεκόρ κουραστικό στο μάτι. Οι μικρές πινελιές είναι αυτές που κάνουν έναν γάμο εντυπωσιακό και ξεχωριστό.
Αποφασίστε αν θέλετε κλασσικό, μοντέρνο ή ρομαντικό στολισμό. 
Από εκεί και πέρα σε όποια λουλούδια και αν καταλήξετε το στυλ του γάμου σας θα το καθορίσουν οι τελικές κατασκευές (σχήμα,σχέδιο,αξεσουάρ) του ανθοπώλη σας. Η ποιότητα και η ανθεκτικότητα των λουλουδιών παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο ώστε να μπορέσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας να τα χαρείτε φρέσκα και ζωηρά καθόλη τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης μετά. 
Τα τριαντάφυλλα και το λευκό χρώμα γενικά σαν επιλογή δένουν με οποιονδήποτε στολισμό και αν επιλέξετε. Να έχετε υπόψη σας ότι τα λουλούδια είναι διαθέσιμα ανάλογα με την εποχή του χρόνου, αν επιλέξετε παιώνιες και ο γάμος σας γίνεται τον Νοέμβριο, το κόστος ανεβαίνει διότι τις παιώνιες μπορείτε να τις βρείτε σε αφθονία τους Ανοιξιάτικους μήνες. 
Οι περισσότεροι γάμοι γίνονται τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Την Άνοιξη ανθίζουν τα λουλούδια και είναι μια εποχή ιδιαίτερα χαρούμενη και χρωματιστή. Ιδανική επιλογή για τότε είναι να επιλέξετε μπουκέτα και κατασκευές με λουλούδια εποχής. Τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών θα ανεβάσουν την διάθεση όλων και θα φιλοξενήσουν άξια την χαρά και την γιορτή εκείνης της ημέρας.

Το Καλοκαίρι είναι μια εποχή που σε όλους μας θυμίζει διακοπές και θάλασσα. Εξαρτάται βέβαια από την τοποθεσία που θα γίνει το μυστήριο. Αν η εκκλησία βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα, αν ο γάμος σας γίνεται σε νησί τότε εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο θαλασσινό τοπίο συνδυάζοντας λουλούδια με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Στολισμός με μεγάλους ηλίανθους και ψηλά μεταλλικά λευκά φαναράκια με αστερίες, κογχύλια και όστρακα επάνω σε γαλάζια οργάντζα, αναμφισβήτητα θα δώσουν μια ευχάριστη νότα εκείνη την ημέρα.

Το Φθινόπωρο πιο γήινες αποχρώσεις. Αγαπητά χρώματα είναι το πορτοκαλί, το κίτρινο, το καφέ (της σοκολάτας, της μόκας), το χρυσό.
Δημιουργήστε ένα τοπίο με φαναράκια που στην κορφή τους θα είναι πιασμένα στάχυα, κολοκύθες μικρές διάσπαρτες επάνω σε λινάτσα και κατασκευές λουλουδιών σε ψάθινα καλάθια. 
Τον Χειμώνα ειδικά αν παντρεύεστε κοντά στις γιορτές μπορείτε να επιλέξετε γκι, έλατο, ποϊνσέτια και πρασινάδες για τις κατασκευές σας και να κινηθείτε ανάμεσα στα εορταστικά χρώματα, κόκκινο-άσπρο, ασημί-ροζ, μπλε-ασημί, κόκκινο-πράσινο, χρυσό-κόκκινο κτλ. Όσο για τα χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, άπειρα για να διαλέξετε εκείνη την εποχή αρκεί να μην το παρακάνετε. 
Αν είναι κοντά στην γιορτή των ερωτευμένων οι καρδούλες και το κόκκινο χρώμα θα έχουν την τιμητική τους σε μικρές πινελιές βέβαια.

Από λουλούδια οι φρέζες, οι νεραγκούλες και οι ορχιδέες θα δώσουν μια χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στην διακόσμηση σας.

Δείτε το νέο μας site

Ανθοπωλείο Λυκουρέζος

Βεϊκου 55, Κουκάκι Τ.Κ 117 42 Αθήνα

Τηλέφωνο & Φαξ. 210 92 24 330

E-mail : info@lykourezos-flowers.gr