3 Οικονομικές προτάσεις στολισμού για την δεξίωση του γάμου σας

Θέλετε να έχετε στολισμό στη δεξίωση σας αλλά απο την άλλη σκέφτεστε και το οικονομικό. Δεν θέλετε να ξεφύγετε και πολύ απο το Budget που έχετε καθορίσει, αλλά θα θέλατε και η δεξίωση σας να έχει το κατι τις παραπάνω.Παρακάτω σας προτείνουμε τις 3 πιο οικονομικές λύσεις που μπορείτε να επιλέξετε και να κινηθείτε άνετα χωρίς περιττά έξοδα απο την μεριάς σας. 

1. Γυάλες με ζέρμπερες σε χρωματιστό νερό

Camera 360

Στα τραπέζια των καλεσμένων, μπρείτε να τοποθετήσετε στο κέντρο μια μεγάλη γυάλινη γαβάθα.
Χρωματίστε το νερό με ειδική μπογιά που υπάρχει στα ανθοπωλεία. Ρίξτε μέσα ζέρμπερες ή ήλιους.
Στον πάτο μπορείτε να βάλετε και πέτρες σε έντονα χρώματα ώστε να κάνουν αντίθεση με το χρωματιστό νερό.Τις γυάλες μπορείτε να τις ζητήσετε και απο το ανθοπωλείο που θα σας κάνει τον στολισμό. 
Η γυάλα με τα λουλούδια σε συνδυασμό με τα ράνερ των τραπεζιών θα δώσουν μια ιδιαίτερη και χαρούμενη πινελιά σε όλα τα τραπέζια στην αίθουσα. 

giala1

2. Μπουκετάκια εποχής

Επιλέξτε μπουκετάκια μικρά για το κέντρο των τραπεζιών. Ζητήστε απο τον ανθοπώλη, να σας φτιάξει μικρά «κοντά» μπουκετάκια με λουλούδια εποχής (τα λουλούδια εποχής είναι πιο οικονομικά, σε σύγκριση αν ζητήσετε κάτι συγκεκριμένο). 

Τοποθετήστε τα σε κοντά βάζα και όχι σε ψηλά, ώστε να υπάρχει επαφή μεταξύ των καλεσμένων σας και να μην τους εμποδίζει κυρίως. 

Αν πχ έχετε 15 τραπέζια για τους καλεσμένους σας, τα μπουκετάκια είναι απο τις πιο οικονομικές προτάσεις και ταυτόχρονα πετυχαίνετε ικανοποιητικά όλη η αίθουσα να είναι στολισμένη. Απο την άλλη και οι καλεσμένοι σας θα είναι χαρούμενοι αφού κατά την αποχώρησή τους μπορούν να παίρνουν μαζί τους και το μπουκετάκι.

3. Μικρές γυάλες με κερί και τριαντάφυλλα σε ζελέ

zele2

Βάλτε στο κέντρο των τραπεζιών μικρά γυάλινα βάζα και γεμίστε τα με ζελέ (σε όποιο χρώμα σας αρέσει). Βάλτε διάσπαρτα γύρω από το κερί 2-3 τριαντάφυλλα και αυτό είναι όλο.Μπορείτε να επιλέξετε είτε τετράγωνες είτε στρογγυλές γυάλες. 
Δώστε προσοχή στο χρώμα του ζελέ να ταιριάζει με το ράνερ διακόσμησης του τραπεζιού. 
Αν δεν θέλετε να περιέχει κερί μπορείτε και με σκέτα τα τριαντάφυλλα όπως στην εικόνα

Δείτε το νέο μας site

Ανθοπωλείο Λυκουρέζος

Βεϊκου 55, Κουκάκι Τ.Κ 117 42 Αθήνα

Τηλέφωνο & Φαξ. 210 92 24 330

E-mail : info@lykourezos-flowers.gr